Трудно е да бориш организирана престъпност в такава политическа нестабилност, заяви

...
Трудно е да бориш организирана престъпност в такава политическа нестабилност, заяви
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Трудно е да бориш организирана престъпност в такава политическа нестабилност

Трудно е да бориш проведена престъпност в такава политическа неустойчивост, заяви някогашният вътрешен министър Цветан Цветанов в предаването " Лице в лице " по БТВ.

 

Цветан Цветанов приказва и за убийството на Алексей Петров. По думите му архивът на Петров евентуално се държи от " новия Алексей Петров ".

Цветанов, който е водач на партия Републиканци за България разяснява и тематиката за предварителните избори и това кой е отговорен да се стигне до тях.

 

“Ако желаеха да бъдат откровени един към различен, през последните три месеца партиите в ръководството трябваше да създадат повсеместен разбор и да се поправят пробойните ”, счита той.

" След като няма допустима ротация, отговорни са всички. Едните бяха наивни, другите - тарикати. Хората стартират още повече да не демонстрират интензивност в изборния развой ", уточни Цветанов.

 

" Изглеждаше, че това ръководство с ротацията може да ръководи най-малко 18 месеца. Разпадът стартира, тъй като участниците започнаха да се упрекват за несполуките на това ръководство, само че не и да поемат отговорността за ръководството с хората, които са взели участие до момента. След като няма допустима ротация, отговорни са всички участници. Държавата забуксува още повече и няма явен небосвод, който да обрисува нещо устойчиво ", продължи той.

Очаквайте детайлности!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР